Bol.com inloggen

Bekijk reviews en login bij Bol.com

Of kies: Direct inloggen bij Bol.com

Veiling inloggen bij Bol.com

Heeft u bovenstaande link aangeklikt? Controleer altijd of de url in de browser begint met Bol.com, zoals op onderstaande afbeelding te zien is. Zo weet u zeker dat u op de officiële website van Bol.com bent.

Inloggen Bol.com

In 1999 werd Bol.com gelanceerd. Twintig jaar later is deze online winkel uitgegroeid tot een mega online winkel met meer dan twintig miljoen artikelen. In Nederland en België samen hebben ze tien miljoen klanten. Daarmee is Bol.com een van de populairste winkels van België en Nederland. Op het hoofdkantoor werken maar liefst 1800 medewerkers met ieder hun eigen specialisme. Hierbij kun je denken aan specialisten op het gebied van sportartikelen, speelgoed en huishoudelijke apparaten. Door specifieke kennis in huis te halen kunnen ze voorop blijven lopen met hun producten en de kennis die hiervoor nodig is om de consumenten goed te informeren.

Naast deze artikelgroepen worden er nog veel meer artikelen verkocht. Denk hierbij aan babyartikelen, klusartikelen, items voor in je vrije tijd, artikelen op het gebied van persoonlijke verzorging maar ook elektronica en games. Met Bol.com hoef je bijna de deur niet meer uit en dat hebben veel mensen ontdekt. Toen online shoppen net bestond, waren veel consumenten nog afwachtend. Is het wel veilig? Wat als er iets stuk is? Heb je wel garantie? Waar kan ik met mijn vragen terecht? Bol.com heeft als geen ander bewezen dat online shoppen leuk en betrouwbaar kan zijn. Jezelf registeren bij Bol.com is dan ook zeer de moeite waard. En daarnaast ook nog eens eenvoudig en snel.

Bol.com login

Bol.com ontwikkelt zich razendsnel. Op het gebied van duurzaamheid laat deze online winkel zien dat het graag voorop wil lopen en begrijpt wat er speelt in de maatschappij. Bijvoorbeeld op het gebied van logistiek en transport besteden zij veel aandacht aan duurzaamheid. De toekomst van de aarde is een centraal punt in het beleid van Bol.com geworden en hier zijn zij actief mee bezig. Waar ze ook actief mee aan de slag zijn is het betrekken van hun klanten bij Bol.com. Zo kun je nu als klant van Bol.com ook tweedehands artikelen via hun site verkopen. Hiermee hou je alles overzichtelijk binnen één website waarin je dus zowel spullen kunt kopen als verkopen. Dat is ideaal.

Bol.com verzending

Handig bij Bol.com is ook de flexibiliteit in de bezorging. Wil je niet dat steeds jouw pakketten bij de buren worden afgeleverd? Maak dan gebruik van de gratis bezorg opties bij de zogenaamde ‘Select’ producten. Bij deze producten kun je zelf de dag van de bezorging kiezen. Zelfs kun je ervoor kiezen om jouw pakket ’s avonds af te laten leveren en zelfs op zondag. Hiermee kun je dus een tijdstip kiezen wanneer je zeker weet dat je thuis bent. Ideaal voor klanten die bijvoorbeeld in de horeca werken en op specifieke tijden thuis zijn.

Gebruik maken van de diensten van Bol.com

Door het super uitgebreide aanbod van producten van Bol.com hoef je eigenlijk de deur niet meer uit. Ook op het gebied van hobby en vrije tijd kun je hier prima terecht. Door een account aan te maken kun je gemakkelijk shoppen en zijn al jouw gegevens bekend. Ze weten waar ze jouw bestellingen heen moeten sturen en je kunt gemakkelijk betalen. Ook kun je zien wat er bijvoorbeeld nog betaald moet worden aan producten en wat de status is van een bestelling. Daarnaast kun je nu dus ook jouw tweedehands spullen te koop aanbieden via Bol.com

Registreren en inloggen bij Bol.om

Registreren bij Bol.com kan snel en eenvoudig via de link bovenaan de pagina. Je volgt hier het stappenplan door jouw persoonlijke gegevens in te vullen. Als dit gedaan is log je opnieuw in, via dezelfde link. Nu kun je inloggen met jouw gebruikersgegevens en kun je aan de slag met de diensten van Bol.com Ook kun je beschikken over jouw persoonlijke gegevens zoals informatie over bestellingen en openstaande rekeningen.